Information med anledning av covid-19

Uppdaterat 2020-11-24

Vi tar Folkhälsomyndighetens råd på största allvar och tittar ständigt på hur vi kan ta vårt ansvar.

Det är viktigt för oss att erbjuda yoga på ett eller annat sätt. Vi fortsätter med små grupper på plats och stora grupper online. Med yoga online har du chansen att behålla en levande yogapraktik oavsett vad som händer. Det känns viktigare nu än någonsin, att hålla fast vid det som du mår bra av.

TACK för all omtanke och förståelse från er yogaelever i samband med alla hänsyn och begränsningar som vi måste leva med i samband med covid-19. Utan er fanns inget yogacentrum ❤️

Pågående yogakurser höstterminen 2020

Alla ordinarie yogakurser fortsätter som planerat fram till terminsslut 21 december. Om du inte kan eller bör delta, ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar dina behov. De flesta kurser har färre deltagare i verkligheten än på pappret. Det är tack vare att alla är noga med att stanna hemma vid minsta symptom – tack för att ni är med och hjälps åt!

Att ta igen missade yogalektioner

Nu stoppar vi möjligheten att ta igen på ordinarie kurser. Med ordinarie kurser menar vi alla kurser där vi träffas samma dag och tid varje vecka.  Fram till jul erbjuder vi dig att ta igen här:

Obs: allt måste förbokas. I kassan anger du rabattkod TAIGEN.

Klippkort förlängs

Fram till jul går det inte att vara med på våra ordinarie kurser för dig som har klippkort, se ovan. Du är självklart välkommen online eller på drop-in, kontakta yogacentrum@yogacentrum.com för att boka. Samtidigt förlänger vi klippkorten med utgångsdatum under höstterminen. Alla klippkort är giltiga till 15 juni 2021.

Presentkort förlängs

Vi förlänger även presentkort med utgångsdatum under HT. Alla presentkort är giltiga till 15 juni 2021.

Det här gör Göteborgs Yoga Centrum
  • Vi begränsar antalet deltagare på alla yogaklasser.
  • Vi städar lokalen och spritar kontaktytor extra noga.
  • Att få fysiska justeringar är en viktig och uppskattad del av Iyengaryoga. I denna period låter vi bli att göra det. Nu får yogalärarna träna sin förmåga att instruera med ord. Yogadeltagarna får träna sin förmåga att lyssna och omsätta orden till något de gör med kroppen. Mycket bra koncentrationsövning.
Det här gör vi tillsammans
  • Vi stannar hemma vid minsta symptom. Det gäller både elever och medarbetare.
  • Börja ditt besök på Göteborgs Yoga Centrum med att använda handsprit (finns i hallen) eller tvätta händerna noggrant med tvål.
  • Tänk på att inte trängas i hallen, omklädningsrummen och när ni hämtar och lämnar yogamaterial. Stå lite åt sidan, märk dig själv och andas tills det är plats – i stället för att tro att du har bråttom.
  • Byt gärna om hemma.
  • Använd gärna din egen yogamatta. Om du lånar en matta av oss, så skall den torkas av med desinfektionsmedel (finns i yogarummet) före och efter användning.

Tack till dig som är med till att få höstterminen under coronatider att fungera säkert och smidigt.
Frågor? Tveka inte att ta kontakt med oss.