Workshops och intensivkurser

 

Temaworkshop: Lindra förkylning med yoga

Dirce undervisar i yogaställningar och metoder, som du kan använda, när du känner att en förkylning är på väg eller du har blivit förkyld.
Också bra för dig som har upprepade förkylningar.
Dock om du är sjuk, så gäller coronareglerna, då måste du stanna hemma.

3 oktober
Söndag kl. 11.30-14.00
Pris: 650 kr
Lärare: Dirce Corradini Stridh

Läs mer och boka
 

Workshop med Jayne Orton

Denna workshop är för certifierade Iyengaryogalärare samt lärare under utbildning. Temat är yogaställningar på nivå 1, 2 och 3 enligt de nya riktlinjerna från Iyengaryogainstitutet i Pune. Jayne Orton fokuserar på hur du undervisar i yogaställningar på de olika nivåerna, och hur du kan lösa vanliga problem i undervisningen. Fredag och lördag handlar om att utveckla din undervisning på nivå 1 och 2, söndag handlar om att fördjupa din egen praktik på nivå 3.
Undervisningen är online och på engelska.

Online
15 - 17 oktober
Fredag – söndag
Pris: 1850 kr
Lärare: Jayne Orton
Språk: Engelska

Läs mer och boka
Hämta PDF
 

Workshop med Gulnaaz Dashti

Yoga och kvinnors hälsa – i olika perioder av livet.
Upptäck vilka resurser och kunskaper som finns i Iyengaryoga för att stödja kvinnors hälsa. Du kommer praktisera yogaställningar som är viktiga under menstruation, graviditet, klimakteriet. Genom detta får du en djupare förståelse för hur vi arbetar med "medicinsk yoga" inom Iyengaryoga och hur du kan hjälpa dig själv och ev. dina yogaelever.
Workshopen passar alla som har hållit på med Iyengaryoga ett tag, också männen 🙂

The Stages of a Woman's Life. Gulnaaz Dashti began attending the Ladies Class in Pune in 1990. Her wonderful stories and insightful observations reflect a depth of knowledge and understanding gained from direct experience as a practitioner, demonstrator and assistant in the Ladies classes. In this workshop Gulnaaz will teach and clarify yoga asanas provided at various stages of a woman's life. The workshop will provide an understanding of how, when and why a practitioner should utilize alternative or intermediate stages of various asanas.

*This workshop is not just for women, it is for anyone practicing Iyengar Yoga.

Online
29 - 31 oktober

Fredag 17-19
Lördag 9-11
Söndag 9-11

Pris: 1100 kr
Lärare: Gulnaaz Dashti
Språk: Engelska

Läs mer och boka
Hämta PDF
 

Temaworkshop: Yoga för öppna höfter

Kroppens starkaste muskler, senor och ledband finns i höftpartiet. Det betyder att de inte ger med sig så lätt. Dirce kommer att ge dig de bästa yogaställningarna för att öppna höfterna, som du kan fortsätta att arbeta med på egen hand hemma. När höfterna är mer öppna känner du dig lättare och behagligare till mods.

27 november
Lördag kl. 11.30-14.00
Pris: 650 kr
Lärare: Dirce Corradini Stridh

Läs mer och boka
 

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas sju helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start 2021:
söndag 31 januari kl. 9.30–16.30

Fullbokad!

Lärare: Leela Grethe Hansen

Läs mer och boka
 

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt.

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar

För mer information:
Kontakta Leela
0706- 33 06 18
eller leela@yogacentrum.com