Workshops och intensivkurser

 

Yoga med rep

Mini-workshop i Göteborgs Yoga Centrums lokaler. Max 6 deltagare.

Alla som går på yoga hos oss har sett repen, som hänger på väggen. Men har du provat att använda dem i din yoga? På denna workshop ger Alberto en introduktion till arbetet med väggrepen. Hur du kan använda rep, när du har en skada eller är trött. Hur du kan använda rep för att förbättra öppningen i kroppen i olika yogaställningar. Du bör ha minst ett års erfarenhet av Iyengaryoga. Denna kurs är på plats i yogacentrums lokaler och visas inte online.

Norra Liden 7
Lördag 8 maj
11.30 – 14.00
Pris:
650 kr

Lärare: Alberto Manco

Läs mer och boka
 

Yogans ursprung, bortom den fysiska yogan

Filosofi-workshop online. Gitte Bechsgaard är en mästare på att förmedla de ursprungliga indiska texterna på ett sätt som känns relevant idag. Dessutom innehåller workshopen yogaundervisning med Sheila Haswell. All undervisning är online och på engelska.

22 – 23 maj
Lördag – söndag
13.00 – 17.30
Pris:
1080 kr

Lärare: Gitte Bechsgaard och Sheila Haswell

Läs mer och boka
 

Sommarkurs

Förmiddagsyoga varje dag under en vecka. Även i år har vi glädjen att kunna erbjuda vår mycket populära sommarkurs. Upplev hur mycket extra balans, styrka och smidighet det ger, när man tränar yoga varje dag. Dessutom får du inspiration till att fortsätta med yoga på egen hand. Även för nybörjare.  - Vi avvaktar och ser om kursen blir på plats eller online.

28 juni – 2 juli
Måndag – fredag
kl. 09.30 – 12.00
Lärare:
Leela Grethe Hansen
Pris: 1690 kr

Boka intensivkurs
 

Workshop med Jayne Orton

Denna workshop är för certifierade Iyengaryogalärare samt lärare under utbildning. Temat är yogaställningar på nivå 1, 2 och 3 enligt de nya riktlinjerna från Iyengaryogainstitutet i Pune. Jayne Orton fokuserar på hur du undervisar i yogaställningar på de olika nivåerna, och hur du kan lösa vanliga problem i undervisningen. Fredag och lördag handlar om att utveckla din undervisning på nivå 1 och 2, söndag handlar om att fördjupa din egen praktik på nivå 3.
All undervisning är online och på engelska.

15 - 17 oktober
Fredag – söndag

Lärare: Jayne Orton

Läs mer och boka
 

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas sju helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start 2021:
söndag 31 januari kl. 9.30–16.30

Fullbokad!

Lärare: Leela Grethe Hansen

Läs mer och boka
 

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt. För mera information kontakta Leela 0706- 33 06 18 eller leela@yogacentrum.com

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar