Workshops och intensivkurser

 

Intensivkurs i sommar

Förmiddagsyoga varje dag under en vecka. Även i år har vi glädjen att kunna erbjuda vår mycket populära sommarkurs. Upplev hur mycket extra balans, styrka och smidighet det ger, när man tränar yoga varje dag. Dessutom får du inspiration till att fortsätta med yoga på egen hand. Även för nybörjare.  Undervisningen är online.

28 juni – 2 juli
Måndag – fredag
kl. 09.30 – 12.00
Lärare:
Leela Grethe Hansen
Pris: 1690 kr

Boka intensivkurs
 

Workshop med Jayne Orton

Denna workshop är för certifierade Iyengaryogalärare samt lärare under utbildning. Temat är yogaställningar på nivå 1, 2 och 3 enligt de nya riktlinjerna från Iyengaryogainstitutet i Pune. Jayne Orton fokuserar på hur du undervisar i yogaställningar på de olika nivåerna, och hur du kan lösa vanliga problem i undervisningen. Fredag och lördag handlar om att utveckla din undervisning på nivå 1 och 2, söndag handlar om att fördjupa din egen praktik på nivå 3.
All undervisning är online och på engelska.

Online
15 - 17 oktober
Fredag – söndag
Pris: 1750 kr

Lärare: Jayne Orton

Läs mer och boka
 

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas sju helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start 2021:
söndag 31 januari kl. 9.30–16.30

Fullbokad!

Lärare: Leela Grethe Hansen

Läs mer och boka
 

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt. För mera information kontakta Leela 0706- 33 06 18 eller leela@yogacentrum.com

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar