Workshops och intensivkurser

 

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas åtta helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start 23 januari 2022
Lärare: Leela Grethe Hansen
8 heldagar kl. 09.30–16.30
Plats: Iyengaryoga Mölndal, Pomonagatan 3

Läs mer och boka
 

Yogaretreat Sörby

Få energi i kroppen och lugn i hjärnan under en försommarhelg. Njut den vackra naturen, den goda vegetariska kosten och sällskapet med dig själv och de andra deltagarna i en perfekt yogamiljö. Du är lika välkommen att vara med enbart på yogaundervisningen och måltiderna utan att bo på kursgården.

28 april – 1 maj 2022
Lärare: Leela Grethe Hansen
Tid: Från torsdag 18.00 till söndag efter lunch
Plats: Sörby retreatcenter
Avgift: Från 5300 kr. Inklusive yoga, kost & logi.

Läs mer och boka
 

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt.

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar

För mer information:
Kontakta Leela
0706- 33 06 18
eller leela@yogacentrum.com