Workshops och intensivkurser

Lördag förmiddag för yogalovers

Vi arbetar med ett bestämt huvudtema utifrån många vinklar. Det kan vara en bestämd kroppsdel som t.ex. höfter och ljumskar eller axlar, skuldror  och nacke. Det kan också vara en bestämd utmaning som går igen i många yogaställningar  som att ta in främre bens skinka, pressa ned fötterna i  marken m.m. Det kan också vara något mentalt. Sista kvarten praktiserar vi enkel andning och Savasana.
Du kan anmäla dig till en eller fler gånger.

Datum: 25 november. Ny kurs börjar från 13 januari 2024.
Avgift: 300 kr/gång. 1100 kr/4 gånger
Lärare: Leela Grethe Hansen
Plats: Iyengaryoga Mölndal, Pomonagatan 3
Deltagare: Max  14

Boka

Yogasemester på Sicilien med Leela

Följ med på yogaresa till vackra  Sicilien. Kombinera naturupplevelser, sol och bad med Leelas gedigna yogaundervisning . Tre klasser  varje dag morgon, middag och kväll. Efter veckan känner du dig stärkt och klar i huvudet. Researrangör InShape Travel. Ansvarig för yogaundervisningen Leela Grethe Hansen.

7 – 14 oktober 2023

Lärare: Leela Grethe Hansen
Tid: Första yogaklass 8 okt. kl. 07.00. Sista yoga-klass 13 okt. kl. 17.30.
Plats: Cefalú, Sicilien
Avgift: Från 13.950 kr.

Läs mer och boka

Julkurs 27 - 31 december

Använd mellandagarna till att varva ned och ladda upp med Iyengaryoga. Upplev hur mycket extra balans, styrka och smidighet det ger, när du praktiserar yoga varje dag. Dessutom får du kunskap och inspiration till att fortsätta med yoga på egen hand. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som redan har erfarenhet av Iyengaryoga. Max 15 deltagare.

För vem: Nivå 1-3. Också nybörjare är välkomna.

Lärare: Leela Grethe Hansen
Datum: 27, 28, 29, 30, 31 december
Tid: kl. 10.00 - 12.00
Avgift: 1.490 kr
Plats: Pustervikshuset vån 5, Järntorgsgatan 12

Boka

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas åtta helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start januari 2024
Lärare: Leela Grethe Hansen
8 heldagar kl. 09.30–16.30
Plats: Iyengaryoga Mölndal, Pomonagatan 3

Läs mer och boka

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt.

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar

För mer information:
Kontakta Leela
0706- 33 06 18
eller leela@yogacentrum.com