Workshops och intensivkurser

Lördag förmiddag för yogalovers

Vi arbetar med ett bestämt huvudtema utifrån många vinklar. Det kan vara en bestämd kroppsdel som t.ex. höfter och ljumskar eller axlar, skuldror  och nacke. Det kan också vara en bestämd utmaning som går igen i många yogaställningar  som att ta in främre bens skinka, pressa ned fötterna i  marken m.m. Sista kvarten praktiserar vi enkel andning och Savasana.
Du kan anmäla dig till en eller fler gånger.

Datum: 21 jan, 25 febr, 1 april, 6 maj
Avgift: 300 kr/gång. 1100 kr/4 gånger
Lärare: Leela Grethe Hansen
Plats: Iyengaryoga Mölndal, Pomonagatan 3
Deltagare: Max  15.

Boka

Yogaretreat Sörby

Få energi i kroppen och lugn i hjärnan under en försommarhelg. Njut den vackra naturen, den goda vegetariska kosten och sällskapet med dig själv och de andra deltagarna i en perfekt yogamiljö. Du är lika välkommen att vara med enbart på yogaundervisningen och måltiderna utan att bo på kursgården.

28 april – 1 maj 2023
Lärare: Leela Grethe Hansen
Tid: Från fredag 18.00 till måndag efter lunch
Plats: Sörby retreatcenter
Avgift: Från 5500 kr. Inklusive yoga, kost & logi.

Läs mer och boka

Intensivkurs 31 juli - 4 aug

För dig som är i stan - yoga måndag till fredag under en vecka. Upplev hur mycket extra balans, styrka och smidighet det ger, när du praktiserar yoga varje dag. Dessutom får du kunskap och inspiration till att fortsätta med yoga på egen hand. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som redan har erfarenhet av Iyengaryoga. Max 15 deltagare.

För vem: Nivå 1-3. Också nybörjare är välkomna.

Lärare: Leela Grethe Hansen
Datum: 31 juli samt 1, 2,  3 och 4 augusti
Tid: kl. 09.30 - 11.30
Avgift: 1.490 kr
Plats: Pustervikshuset vån 5, Järntorgsgatan 12

Boka

Yogasemester på Sicilien med Leela

Följ med på yogaresa till vackra  Sicilien. Kombinera naturupplevelser, sol och bad med Leelas gedigna yogaundervisning . Tre klasser  varje dag morgon, middag och kväll. Efter veckan känner du dig stärkt och klar i huvudet. Researrangör InShape Travel. Ansvarig för yogaundervisningen Leela Grethe Hansen.

7 – 14 oktober 2023

Lärare: Leela Grethe Hansen
Tid: Första yogaklass 8 okt. kl. 07.00. Sista yoga-klass 13 okt. kl. 17.30.
Plats: Cefalú, Sicilien
Avgift: Från 13.950 kr.

Läs mer och boka

Ettårig fördjupningskurs

Den ettåriga fördjupningskursen är en av Leela G. Hansens mest uppskattade kurser. Gruppen träffas åtta helgdagar under ett år för yogaträning och yogateori. Mellan utbildningsdagarna har du yogaprogram att praktisera och litteratur att läsa.
Du behöver inte känna att du skall vara duktig på yoga för att vara med på kursen. Det är en opretentiös och tillåtande stämning och många utvecklar nya vänskaper.

Start 22 januari 2023
Lärare: Leela Grethe Hansen
8 heldagar kl. 09.30–16.30
Plats: Iyengaryoga Mölndal, Pomonagatan 3

Läs mer och boka

Mentorskapsprogram

Att bli internationellt certifierad Iyengar yogalärare är en lång, krävande, intressant och utvecklande process. Leela hjälper och stödjer dig gärna i denna process genom att du deltar i hennes mentorskapsprogram. Programmet består av regelbundna helgträffar under en dag och ett individuellt mentorskap. Programmet pågår fortlöpande. Du är med i din egen takt.

"Knowledge has a beginning but no end." - Dr. Geeta S. Iyengar

För mer information:
Kontakta Leela
0706- 33 06 18
eller leela@yogacentrum.com