Om Göteborgs Yoga Centrum

Göteborgs Yoga Centrum har i mer än 30 år erbjudit yogaundervisning i centrala Göteborg. I fräscha, ljusa lokaler som genomsyras av en lugn atmosfär utövas Iyengaryoga-undervisning under veckans alla dagar.

Centret ägs och leds av Leela G. Hansen som är en mycket erfaren och omtyckt yogalärare. Här arbetar också fem andra yogalärare: Dirce Corradini Stridh, Alberto Manco, Fatemeh Zare, Marie-Louise Redforsen och Linda Fidler som ger kurser på olika nivåer . Dessutom har vi vår administratör Maria Marcault, som tar hand om dig när du kommer på yoga eller vill handla i vår yogabutik.

Cirka 2500 människor per år tar del av undervisningen vid Göteborgs Yoga Centrum. Vi har också ett internationellt samarbete med Iyengaryogaskolor i andra delar av världen samt helgkurser med olika välrenommerade internationella yogalärare.

På Göteborgs Yoga Centrum tränar alla utifrån sina egna yogakunskaper och fysiska förutsättningar, oavsett ålder, kön, etnisk eller religiös tillhörighet. Alla är välkomna! Undervisningen är konkret och verklighetsnära med direkt kontakt med Iyengaryoga-traditionen. Träningen är systematisk och prestigelös, men ändå seriös. För oss står det praktiska arbetet med teknikerna i centrum, inte ett speciellt tankesystem.

Stommen i undervisningen är termins- och intensivkurserna. Dessutom har vi undervisningsarrangemang för olika grupper som företag och skolor. Flera gånger per år bjuder vi internationellt erkända Iyengaryogalärare till centret för att hålla workshops. Leela G. Hansen leder dessutom centrets treåriga yogalärarutbildning till internationellt certifierad Iyengaryogalärare.

Kontakta oss

Yogabutik och reception

Vi gör vårt bästa för att vara på plats när du tar kontakt med oss. Om receptionen är obemannad finns det en telefonsvarare, som talar om för dig, när vi är på plats nästa gång.

E-post: yogacentrum@yogacentrum.com
Telefon: 031 - 13 22 52

Aktuella öppettider hittar du längst ned på hemsidan. Röda dagar har receptionen och yogabutiken på Göteborgs Yoga Centrum stängt. Observera att vi också kan ha yogaklasser när receptionen och yogabutiken har stängt.