Yoga Online

Yoga online

Vi bjuder in till yoga precis där du är. Yoga i ditt vardagsrum med vägledning av din yogalärare Leela Grethe Hansen. Behåll en levande yogapraktik och upplev alla yogans fördelar – var du än är.

Vi använder zoom som är ett gratis och enkelt program för videomöten. Du behöver en dator, platta eller smartphone för att vara med. Din personliga länk till yoga online hittar du i ditt bekräftelsemail.

All undervisning är live och du deltar i realtid där du är. Det är yoga "här och nu" precis som en vanlig yogaklass. Din yogalärare guidar dig genom hela lektionen och ger de instruktioner som du behöver. 

För att få ut mest av klassen, rekommenderar vi:

  • Placera din yogamatta cirka 3,5 meter från din skärm.
  • Testa/höj volymen. Ha din kamera på så att yogaläraren ser dig (rekommenderas).
  • Ha gärna de vanligaste yogaredskapen nära till hands – en matta, två klossar, ett bälte, några filtar samt en stol. Om du inte har tillgång till detta, kanske du kan hitta annat i ditt hem, som du kan använda i stället.
Image

Iyengaryoga

På Göteborgs Yoga Centrum utövar vi Iyengaryoga. När du är med på Iyengaryoga online får du noggranna och tydliga instruktioner i hur du ska utföra yogaställningarna. Undervisningen är interaktiv – du ser yogaläraren och yogaläraren ser dig. Du blir väl omhändertagen och upplever att du lär dig något om din kropp, din andning och ditt medvetande. Läs mer om Iyengar Yoga.

Schema för yogaklasser online

NivåDagTidDatumAntal ggrPris
Öppen nivåOnsdag17.30 - 18.4520 och 27 sept,
18 och 25 okt samt
8, 15, 22 och 29 nov
8 ggr1500:- (drop-in 200:-)

Läs mer om yogaklasserna

Öppna klasser anpassade så olika nivåer kan träna tillsammans. Vi rekommenderar att du har minst en termin Iyengaryoga. Om du vill använda en öppen klass för att prova Iyengaryoga och Göteborgs Yoga Centrums undervisning, så är du välkommen. I så fall berätta för yogaläraren att du är med för första gången.

Yogaworkshops online

Vi erbjuder också utvalda yogaworkshops online, med framstående internationella gästlärare.
Klicka här för att se aktuella workshops.

Boka och betala yoga
– gör så här:

  • På yoga online kan du själv välja om du vill boka hela kursen eller enstaka klasser.
  • Anmäl dig genom att mejla yogacentrum@yogacentrum.com. Uppge namn och telefonnummer samt vilken klass, dag och tid du vill gå.
  • Betala in avgiften bankgiro: 5036-6715 eller swish: 123 609 81 98
  • Du får ett mejl med en Zoom länk till klassen senast på morgonen samma dag som klassen äger rum, - kvällen innan för morgonyogan.

Vanliga frågor