Yogakurser

 

Drop-in yoga hela sommaren

Vi har öppet hela sommaren med drop-in yoga för nybörjare och fortsättare. Över 40 klasser från juni till augusti. Olika nivåer som passar alla.

Boka för att säkra din plats. Du är även välkommen utan att ha förbokat – i mån av plats. Max 12 deltagare.

Till och med 29 augusti.

Avgift: 150 kr

Se drop-in schema
 

Yoga online med Leela

Leela möter dig online för att starta dagen tillsammans med energigivande yoga. Boka din plats i Mindbody. En halvtimme före klassen får du en personlig inbjudan via mail. Klicka på länken och följ instruktionerna. Vi använder zoom som är ett gratis program för videokonferenser. Du kan se och höra Leela på din dator hemma.

Tisdagar och torsdagar
Kl. 08.00 - 08.30

Avgift: 69 kr.

Boka plats
 

Introduktionskurs i Iyengaryoga

För dig som är helt ny i Iyengaryoga. Vi kommer att gå igenom grunderna i Iyengaryoga på ett noggrant, systematiskt och trevligt sätt. Du kommer att uppleva hur yogaträningen ökar din kroppskännedom och ger dig större välbefinnande och lugn. Max 12 deltagare.

Vecka 33 och 34

Tid: Tisdag och onsdag
kl. 17.00 - 18.15
11, 12, 18 och 19 augusti

Avgift: 790 kr.

Boka kurs
 

Yoga för gravida

Du lär dig avslappning och andning samt tränar kroppen så du blir starkare och smidigare. Du förebygger graviditetsbesvär. Du går ned i varv, landar i din kropp och upplever mer att du har ett barn i magen. Yogan hjälper dig att kunna bejaka och jobba med kroppens krafter under förlossningen. Det ger trygghet och självförtroende till glädje för dig och barnet. Max 12 deltagare.

Vecka 33 och 34

Tid: Tisdag och onsdag
kl. 18.30 - 20.00
11, 12, 18 och 19 augusti

Avgift: 1.250 kr.

Boka kurs
 

Yogaretreat 3 – 6 september på Tofta Retreat

Få energi i kroppen och lugn i hjärnan under en sensommarhelg. Njut den vackra naturen, den goda vegetariska kosten och sällskapet med dig själv och de andra deltagarna i en perfekt yogamiljö. Du är lika välkommen att vara med enbart på yogaundervisningen och måltiderna utan att bo på kursgården. Max 12 deltagare.

3 – 6 september

Tid: Torsdag kl 18.00 - söndag efter lunch.

Avgift: Från 4575 kr. Inklusive yoga, kost & logi.

Läs mer och boka