Yoga för gravida

Yoga för dig som väntar barn

Leela G. Hansen

På gravidyoga lär du dig några av de yogaställningar som är extra bra att göra när man väntar barn. Yoga som stärker rygg, ben och ger bättre hållning. Du får mera plats i bäckenet, så det blir bättre plats till barnet. Bröstet öppnas och andningen blir friare. Du lär känna din kropp bättre, så du bättre kan använda den under förlossningen. På kursen arbetar du också med andning och avspänning. Allt detta ger större trygghet under förlossningen.

Yoga för gravida lördag 11 mars kl. 10.00-13.00

På kursen får du redskap till att må så bra som möjligt i kropp och själ under graviditeten och förlossningen. Avgift 600 kr

För vem: Gravidyoga passar dig som väntar barn och är i vecka 14 och framåt. Om du har lindrig foglossning går det bra att delta. Max 10 deltagare.

Lärare: Leela G. Hansen.
Leela är med sin kompetenta och inkännande yogaundervisning en mycket uppskattad lärare. Hon driver Göteborgs Yoga Centrum, som hon grundade i 1987. Leela är internationellt certifierad Iyengaryogalärare. Hon håller i centrets yogalärarutbildning och blir internationellt anlitad som examinator vid Iyengaryogatentamen.

Frågor
Har du frågor om yoga för gravida, så är du välkommen att maila till Leela.

Privatlektioner i gravidyoga

För dig som vill ha yogaundervisningen tillrättalagd efter dina behov.

Kanske du och din partner vill komma tillsammans och ha en klass där tonvikten är på yoga som förlossningsförberedelse och hur partnern kan vara ett stöd.

Kanske du och någon kompis brukar gå på yoga och vill ha tips om vilka yogaställningar som är extra bra under graviditeten och vilka ställningar ni bör undvika.

Kanske du vill ha extra fokus på att varva ned och bra viloställningar.

En privatlektion på 60 min kostar 950 kr/en person
En privatlektion på 75 minuter kostar 1250 kr/en person
Extra personer kostar 200 kr/person för 60 minuter och 300 kr/person för 75 minuter.

Boka privatlektion