Yoga för gravida

Yoga för dig som väntar barn

Leela G. Hansen

Nu erbjuder Leela  sina efterlängtade kurser i yoga för gravida igen. Kurserna är online.
Du lär dig några av de yogaställningar som är extra bra att göra när man väntar barn. Ställningarna som stärker rygg, ben och ger bättre hållning. Du får mera plats i bäckenet, så det blir bättre plats till barnet. Bröstet öppnas och andningen blir friare. Du lär känna din kropp bättre, så du bättre kan använda den under förlossningen. På kursen arbetar du också med andning och avspänning. Allt detta ger större trygghet under förlossningen.

För vem: Kursen är för dig som väntar barn och är i vecka 14 och framåt. Om du har lindrig foglossning går det bra att delta. Kursen är online och interaktiv, vilket innebär att ni har möjlighet att ställa frågor. Gruppen är så liten att  Leela kan se alla och ge råd och anvisningar.

Rabatt på yogabolster: Ett bolster är underbart skönt som stöd för kroppen under avslappning och även som ett stöd, när du ammar. Du som bokar gravidyoga vårterminen 2021 får 50 kr rabatt på valfritt bolster (ordinarie pris 499-599 kr). Ev frakt tillkommer. 
Till yogabutiken

Lärare: Leela G. Hansen.
Leela är med sin kompetenta och inkännande yogaundervisning en mycket uppskattad lärare. Hon driver Göteborgs Yoga Centrum, som hon grundade i 1987. Leela är internationellt certifierad Iyengaryogalärare. Hon håller i centrets yogalärarutbildning och blir internationellt anlitad som examinator vid Iyengaryogatentamen.

Frågor
Har du frågor om kursen, så är du välkommen att maila till Leela.

Onlinekurser i gravidyoga 2021:

Måndagar kl 19 - 20
3 – 17 maj (3 ggr)
31 maj – 14 juni (3 ggr)

3 ggr för 675 kr / 6 ggr för 1200 kr

En kurs innehåller tre onlineklasser som sänds live på zoom (en lektion i veckan). Gruppen är liten, så att yogaläraren kan se varje elev och du kan interagera med yogaläraren. Varje lektion ligger sedan kvar online i sju dagar, så att du kan titta och träna när du vill under veckan. Genom att göra yoga hemma regelbundet upplever du störst effekt.

Boka gravidyoga


Privatlektioner i gravidyoga

För dig som vill ha yogaundervisningen tillrättalagd efter dina behov.

Kanske du och din partner vill komma tillsammans och ha en klass där tonvikten är på yoga som förlossningsförberedelse och hur partnern kan vara ett stöd.

Kanske du och någon kompis brukar gå på yoga och vill ha tips om vilka yogaställningar som är extra bra under graviditeten och vilka ställningar ni bör undvika.

Kanske du vill ha väldigt mycket tips till att varva ned och bra viloställningar.

En privatlektion på 60 min kostar 950 kr/en person
En privatlektion på 75 minuter kostar 1250 kr/en person
Extra personer kostar 200 kr/person för 60 minuter och 300 kr/person för 75 minuter.

Boka privatlektion