Drop-in yoga

Öppna klasser

Yoga för alla, både nybörjare och fortsättare. Välkommen till yoga i Göteborgs innerstad.

Drop-in yoga
Öppna klasser som passar alla nivåer. Prova Iyengaryoga för första gången eller passa på att träna extra. Bjud gärna med en nyfiken vän! Du är även välkommen att ta igen missade lektioner (ingen förbokning för att ta igen, droppa in i mån av plats).
Pris: 150 kr per gång.
Datum HT 20:
5, 12, 26 september. 3, 10, 31 oktober. 21 november. 19 december.

Drop-in yoga med lärarelever
Lärareleverna studerar under Leela för att bli certifierade Iyengaryogalärare. Efter snart tre år på utbildningen är de kunniga, drivna – och ivriga att undervisa såklart!
Göteborgs Yoga Centrum startar nu en helt ny drop-in klass där du får chansen att möta framtidens yogalärare. Var och en med sin personliga undervisning och ett brinnande intresse att utvecklas inom yoga.
Yogaundervisningen är "learning by doing" och bjuder på skratt när något blir tokigt 😉 Välkommen till rolig, prestigelös och händelserik yoga!
Droppa in på söndagar kl 17.45 – 19.00, från 13 september till 13 december
Reducerat pris: 100 kr per gång

Vi bryr oss: I coronatider begränsar vi antalet deltagare så att vi aldrig är fler än 14 elever i yogasalen. Vi städar noga, vädrar mycket och spritar alla kontaktytor. Välkommen till yoga om du är helt frisk. Ta gärna med egen yogamatta och tvätta händerna före och efter yogan. Vi hjälps åt.

Nivåer

Öppna klasser som passar alla nivåer. Prova Iyengaryoga för första gången eller passa på att träna extra. Läraren anpassar sin undervisning till er som deltar.

Boka drop-in yoga

Kalendern visar närmaste vecka. Klicka dig vidare för att se fler datum.