Sommarens yogaklasser

Öppna klasser

Vi har öppet hela sommaren med yoga för nybörjare och fortsättare. Välkommen till yoga i Göteborgs innerstad – eller välj yoga online om du föredrar att yoga hemifrån. 

Drop-in sommaryoga: Över 40 klasser från juni till augusti. Olika nivåer som passar alla. Förboka för att säkra din plats. Du är även välkommen utan att ha förbokat – i mån av plats. Priser: 150 kr per gång. 10-klipp: 1250 kr. Sommarkort: 1850 kr. Kom så ofta du vill!

Yoga online: För dig som föredrar att yoga hemifrån. Leela möter dig online för att starta dagen tillsammans med energigivande yoga. Boka din plats minst 30 minuter före start. Vi använder zoom som är ett gratis program för videokonferenser. Pris: 69 kr per gång.

Vi bryr oss: I coronatider begränsar vi antalet deltagare så att vi aldrig är fler än 12 elever i yogasalen. Vi städar noga, vädrar mycket och spritar alla kontaktytor. Välkommen till yoga om du är helt frisk. Ta gärna med egen yogamatta och tvätta händerna före och efter yogan. Vi hjälps åt.

 

Nivåer

För dig som aldrig tränat yoga tidigare och för dig som har tränat Iyengaryoga mindre än två år. Här jobbar vi med de viktigaste grunderna i Iyengaryoga. Du tränar -styrka och smidighet, förbättrar din hållning och lär dig effektiva och enkla tekniker att gå ned i varv.

För dig som har tränat Iyengaryoga i minst två år. Vi lägger till fler bakåtböjningar och uppochnedvända ställningar. Självfallet behöver du inte redan kunna utföra dessa ställningar. Du kan glädjas åt att få fler utmaningar, när det gäller ditt tålamod, din koncentration, och din uthållighet.

Dessa klasser passar alla nivåer – också dig som aldrig har provat Iyengaryoga tidigare. Läraren anpassar sin undervisning till er som deltar.

Boka drop-in och yoga online