Använd ditt friskvårdsbidrag till yoga

Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag inom giltighetstiden. Låt inte bidraget brinna inne, ta chansen att yoga istället!

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Yoga räknas som friskvård och Göteborgs Yoga Centrum samarbetar med alla stora friskvårdsportaler. Du kan använda friskvårdsbidraget till yogakurser, drop-in yoga, klippkort eller privatlektioner. Fråga din arbetsgivare om du kan lämna in eller kvitto eller om ni är anslutna till en friskvårdsportal.

Lämna kvitto till din arbetsgivare

När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du får ett kvitto med mail oavsett hur du betalar (några dagars fördröjning på vissa betalmetoder). På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva. Några arbetsgivare kräver handskrivet kvitto och det kan vi också ordna.

Använd en friskvårdsportal

Idag är många arbetsgivare anslutna till särskilda friskvårdsportaler. Du betalar genom portalen, men bokar din plats genom Göteborgs Yoga Centrum. När du söker på oss i portalen, kom ihåg att vi särskriver vårt namn ”Göteborgs Yoga Centrum”. Saknar du oss i någon portal? Hör av dig!

Logga in i din friskvårdsportal och betala en specifik yogakurs eller eller fyll på ditt yogasaldo med valfritt belopp – så kan du boka i lugn och ro när det passar dig.

Lägg märke till att det inte finns någon direktkoppling mellan friskvårdsportalen och vårt bokningssystem. Det innebär att din betalning registreras manuellt av oss i bokningssystemet. Var alltid beredd att visa kvitto/bekräftelse/legitimation.

Vi samarbetar med:

e-Passi
Actiway
Wellnet