Ettårig fördjupningskurs

Ettårig fördjupningskurs i Iyengaryoga

Under 2021 erbjuder Leela sin mycket uppskattade ettårskurs för elfte gången. Under sju tillfällen lär du dig de grundläggande ställningarna inom Iyengaryoga och får stöd för att utveckla din egen yogapraktik eller fördjupa den du redan har. Vid varje sammankomst kommer vi att arbeta med yogaprogram som sedan blir din läxa att praktisera hemma. Dess­utom kommer vi studera yogans filosofi i texter av B.K.S. Iyengar.

Nästa ettåriga fördjupningskurs börjar slutet av januari 2022.

Leela G. Hansen

Vi går igenom följande:
• Stående ställningar
• Framåtböjningar och vridningar
• Enkla bakåtböjningar
• Upp– och nedvända ställningar
• Ställningar för djup vila och återhämtning
• Yogapraktik under menstruation
• Grundläggande pranayama

Du lär dig de väsentligaste detaljerna i ställningarna, så du kan jobba åt rätt håll och med den rätta linjeringen, när du praktiserar hemma. Du kommer bli uppmärksammad och korrigerad samt få råd och tips om hur du skall komma vidare med det som är dina utmaningar. Du lär dig sätta ihop egna yogaprogram.

Lärare: Leela G. Hansen
Leela G. Hansen är en av Sveriges mest erfarna och anlitade Iyengaryogalärare. Med sin kompetenta och inkännande yogaundervisning är hon en uppskattad lärare. Hon driver Göteborgs Yoga Centrum, som hon grundade 1987. Utöver att hon håller i centrets yogalärarutbildning är hon internationellt anlitad som examinator vid Iyengaryoga-tentamen samt som yogalärarutbildare i Danmark och Norge. Leela åker regelbundet till Pune, Indien för att studera yoga för familjen Iyengar.

För vem: Anmäl dig enbart till kursen om du är beredd att praktisera yoga hemma i 1-2 timmar minst fem dagar i veckan. Kursen är en bra grund, om du funderar på att fortsätta med yoga för så småningom att bli certifierad Iyengaryogalärare. De flesta går kursen för sin egen skull och för att uppleva energin och klarheten det ger, när man praktiserar yoga regelbundet.

Utbildningsdagar : 7 tillfällen under året, kl 09.30-16.30.
HT 2021: 22 augusti, 26 september och 14 november planeras att äga rum i yogasalen på Göteborgs Yoga Centrum.
Max: 12 deltagare.

Kursavgift 10.950 kr
Vårtermin: 5.500 kr
Hösttermin: 5.450 kr
Kostnad för yogaböcker samt material för att kunna praktisera yoga hemma tillkommer.

Frågor
Har du frågor om kursen, så är du välkommen att maila till Leela.

Anmälningsvillkor
Kursavgiften är 10.950 SEK (inklusive moms). Denna betalas på Bg 5036-6715, Göteborgs Yoga Centrum AB. 
 Betalning 5.500 kr före 15 december 2020 samt 5.450 kr före 1 juli 2021. Från utlandet: Swedbank, Swift: SWEDSESS,
 Iban: SE2380000810599842396740

Anmälan är bindande för en termin i taget. Du väljer själv om du vill fortsätta kursen efter sommarlovet 2021. Meddela centret senast 1 juni 2021, om du enbart önskar att vara med på kursen under den första terminen.

Om du skulle bli sjuk eller få förhinder att delta vid något tillfälle, så finns det tyvärr ingen möjlighet till en ersättningsgång.

Avbokning under pågående termin godkänns inte utan läkarintyg på sjukdom som inte kunde förutses vid tidpunkt för anmälan. Återbetalning sker då med avdrag för förbrukad kurstid fram till avbokning. Det tillkommer en administrationsavgift på 250 kr

Image

Fullbokat / Ettårig fördjupningskurs 2021

Anmäl dig här