Göteborgs Yoga CentrumYogaworkshops

Workshops med internationella seniorlärare

Anmäl dig här

Vi erbjuder kontinuerligt workshops med internationellt framstående Iyengaryogalärare. Dessa kurser är fördjupning och inspiration för dig som redan håller på med Iyengaryoga. Du bör kunna stå i Salamba Sarvangasana (axelstående) i fem min. Ibland är det bra att öva sig på ställningar som går lite längre än där man är för att utmana sig själv extra och därmed utvecklas i sin yogapraktik. På en workshop får man nya insikter och en skjuts till att gå längre med sin yoga.

OBS Vi är i löpande i kontakt med våra gästlärare 2017 för att planera detaljerna kring deras workshops. Vi lägger information ut om deras kurser på Göteborgs Yoga Centrum efterhand som vi har den. Datumen är spikade, så du kan lugnt planera in dem.

Stephanie Quirk 19 och 20 augusti

Stephanie är från Australien. Hon valde att bo 22 år av sitt liv i Pune, Indien för att studera direkt från B.K.S. Iyengar. På workshopen delar Stephanie med sig av sin guldgruva av yogainspiration och insikter.

Hur gör man yoga möjligt för alla?
Stephanie säger: “Yoga is for Everyone” - the Hatha Yoga Pradipika in verse 64 of the 1st chapter says : Any person who is not lethargic in the pursuit of different forms of Yoga attains perfection (Siddhi) through practice, be he young, old or even very old, sickly or weak.
So as teachers we need to know how to make yoga possible for all.

Under workshopen vill Stephanie undervisa i många olika yogaställningar. När det är relevant vill hon komma in på hur man kan reda ut och underlätta problem och begränsningar som t.ex. med knän, handleden, skuldror och nacke samt huvudvärk och depression. Syftet är att visa hur man kan komma förbi vanliga begränsningar och problem, - inte att lösa problem som kräver en specialklass i yogaterapi.

Undervisning:
Lördag kl. 10.00 - 13.00 och 15.30 - 18.00
Söndag kl. 09.00 - 12.00 och 14.00 - 16.30
Avgift: 1.950 kr

Ladda ned mer information om workshopen (PDF format)

Se Stephanie Quirk on learning from BKS Iyengar

Workshopen är på engelska. Den passar för alla som har praktiserad Iyengaryoga i minst tre år.

Stephanie Quirks hemsida


Jayne Orton 10 - 12 november för Iyengar yogalärare

Denna kurs är enbart för certifierade Iyengar yogalärare.
Jayne Ortons hemsidaTillbaka | Top


 
Göteborgs Yoga Centrum AB. Adress: Smedjegatan 5, 411 13 Göteborg, Sverige.
Organisationsnummer: 556667-5400.
Tel. 0763 - 400 985. E-post: [email protected]